Mer än mitt liv

Mer än mitt liv

Om mig

Mitt foto
Hej, Jessica heter jag och jag är av prima 90 årsmodell. Jag är av könet kvinna och trivs med det, men vissa i min kära vänskapskrets anser att jag är för manlig då jag knycklar ihop ölburkarna så jag får ett bra handtag! Jag har en hund som heter SnyggasEvert, men kallas för Evert eller Evve. He is my man!

måndag 9 augusti 2010

Min frihet

O Gud jag mår illa..kallsvettas hela jag.. Fan, jag har gjort ett misstag... eller flera! ohoooo ur tar jag mig ut ur det här.. jag lovar jag spyr snart... vad trodde jag igentligen? Kommer bara att förlora på det här..

fredag 16 juli 2010

Smörkula


Godmorgon. Jag är tillbaka inorge nu efter en månad i Sweden. Har haft en riktig mysig vistelse i sverige, men blev så uttråkad när jag inte hade jobb, så nu for jag tillbaka för att jobba igen. Hittar inte in norska kontantkort, en annars om Ni vill ha tag på mig får Ni ringa på det numret. Jag har inte ens aning om vad jag ska skriva ner, men något kul måste jag väll ha på hjärtat? Eller..... Hmmm!

onsdag 9 juni 2010

Gossip girl

GodMorgon! Den är faktiskt rätt god morgon idag, visst jag är fortfarande sjuk o visst jag pallar igentligen inte jobba men jag e relativt pigg o hostan e inte farlig, jag har knarkat tabletter!
Jag är just nu livrädd.. ojoj! Detta är ingen bra sitiuation! Tur att jag snart ska hem tills Sanna, Louise o Jane för dem kan den här skiten.. Oj! Att det ska vara så dumt!
Det finns inget bättre en gossip girl tror jag

tisdag 1 juni 2010

The beautiful ones!


Godmorgon, idag är jag trött som en bjöörn! Fast björnar kanske inte e trötta nu efter det vaknat ur ide?? Eller det kanske är xtra trötta för dem sovit så länge? Det kan jag bli iallfall, Hmmm... jag är iallfall trött nu, och det beror inte på för mycket sömn.


Igår kväll skulle jag vara duktig o somna tidigt vi 23, men inte gick det låg i sängen, vände o vred mig tills kl 1. Då gav jag upp och gick in en snabbis på msn. Där snackade jag bajs med Rasmus, och filosoferade om livet. Jag har kommit fram till att jag är en blåst idiot iallafall, och att jag borde försvinna fort från norge innan mina värsta farhåger går i uppfyllelse! Troligtvis kommer dem göra det snart, och vem vill ha det in rubbat i fejjan? Att alltid se Miss Perfect och sen mig? Arrgggh! Jag mår redan illa... hur dum är jag igentligen.. vad fan trodde jag?




Jag somnade sött vi halv 3, och Andreas väckte mig 8 för att en älskad person vid namn Sanna har troligtvis råkat få med min mobil laddare hem! Och nu när vi så vackert kom in på Sanna, så kan jag medela att hon vart så vacker i balklänningen! Antagligen på balen med, men jag fick ju inte se det :S Ojojoj! MIn lilla Sanna har blivit vuxen.. kan Ni tänka Er detta??? Lovisa vart osså jättejättefin! Förlåt att jag glömmer dig, Lovvan! Lovvan o Sanna vart balpar.. undrar vem som e mannen i förhållandet. Is mot eld såg det ut som, vackert vackert!




Just nu tittar jag på Nature. Jag tycker det är skitkul! Älskar att se naturfilmer! Idag handlar det om pingviner! O alla veeeeet att det inte finns några pingviner på sydpolen! Där är det ju varmt! Hahhaa eller hur Malin ^^ Jag sakna galna Malin att jobba med. haha det vart riktigt kul o vända hinkar med henne! Och att stå o gola i lagerrummen till:Here they come, the beautiful ones - Suede! Fan vad vi ägde stort.. vackrast av det vackra ^^^hahah




neeee.. om jag skulle ta o gå ut o smoooka?? PÅ fredag får jag lön, tjooololllooooo!! :D oj oj.. det är visserligen inte så mkt! Men den här månaden dras i 50% till skatten av! För Jessica "svensken" Håkansson, också kallad Jens-Ivar av mindre snälla människor, Gick till skattekontoret igår och visade upp sina biceps! Ha! HOn blev rent av rädd, tantan där bak.. och sa: sätt ut ditt namn på postlådan så får du det direkt! lalal ^^ ehh hrmm! Host ost...




Men hallo om det står lägenhet 406, så borde mna inte behöva ett Jessica på lådan tycker jag!




Saknar Min familj, men är snart hemma hos dem igen :D Mamma, pappa Jag ärlskar Er! Och jag älskar dig Evert.. sen får vi ju inte glömma syskonskaran.. ^^ Men ni vet att innerst inne så skulle jag inte klara mig utan er muhahhahaha

söndag 30 maj 2010

In the middle of the night


Jag själv mår fysiskt bra, men jag mår skit för mina vänner skull. Jag vill hem och ta hand om dem nu! Jag hatar att jag är så långt borta..

Jag sov så bra inatt, drömde så fina drömmar. Bland annat fick jag svaret inatt, vad jag ska göra för att blir rik. Dock har jag då berättat min plan för två människor och troligtvis kommer dem sno den. Hm kan man göra patent på en tanke? JAg log och smila i min sköna säng och väcks brutalt av en armbåge rätt i revbenen!Och inte nog med det så hör man: Oj, förlåt! det vart inte meningen. Men nu när du ändå är uppe så kan du väll hämta vatten åt mig? (lite jessica ändringar i den meningen dock) Fy! den där jäkla parasiten som slagga i min säng på helgerna kan vara såååå hmm såå... ja, jag vet inte!

Jag uppskattar dock att ha en vän jag kan sova med, för de e det vi gör. Ärligt talat så älskar jag att sova med någon! Det är så mysigt! Varje vardag när jag vaknar upp mitt i natten och fryser så sitter jag en låång stund o dividerar med mig själv varför jag inte har ett förhållande, sen somna jag om igen då jag inser att jag älskar att vara singel o slippa ha sex. Men på helgerna är det tvärtom! Då vaknar jag mitt inatten sexfri o singel, men med en parasit jämte mig o så kan jag bara krypa in o somna vaaaaarmt! Looooove it!

Hade fjortis fylla i fredags med en stor släng av hemlängtan så Min syster fick utstå ett litet panik samtal med en massa gråt inne på toaletten av sin lilla syster :S .. Ibland kan man vara pinsam. men det går över, mina attaker kommer ibland och då slår dem hårt. Men sen när jag fått ut det så känner jag mig topp igen! No Panda eyes here!

torsdag 27 maj 2010

Jag kan ta vara på mig själv! Ibland.


Jag bara hatar, HATAR Den jävla kaffemaskinen i transit!!!!! Förstår Ni?? jag skulle bli överlycklig om den gick o dog! Maria visade mig idag hur man gjorde (precis som Frida) för att rengöra den.. tror Ni att den funkade så när alla åkt hem??? NEEEEEJ! Då skulle den absolut inte göra som jga ville.. MAria: tryck c , vänta i någon minut, tryck sen plus eller minu s och sen c igen. glöm inte lägga i reningstablett.. Jag tryckte c jag väntade i några minuter jag tryckte plus.. Det stod ingenting och just det INGENTIN hände!!!!! hur jag än stod o försökte tänka...

Det verkade allt som Jaran blev uppskattad på jobbet från det kvinnliga hållet! HAHAHA!! Värsta vart ju att jag råkade nämna något i stilen: hmm, jag tror damerna tyckte om dig! Jäääklar vilket tjöt det blev i bilen. (Försöker låta som Jaran, med grimaser o förvrängröst ) Ja, men jag är ju så cool, o snyyg o bäst så det ääär inte så konstigt! sen tycker alla jag äääär så oskuldsfull som bara ler bla bla bla... hur fan ska jag nu kunna sticka hål på Mr Handymans ego???


Jag blir ensam hela helgen för Andreas ska i väg. hahha, han sa:

Du är som ett litet barn Jessica, jag vet allvarligt talat inte om jag vågar lämna dig ensam! Tex. Vem ska laga mat till dig och köpa ciggaretter nu när jag inte är hemma? Kanske jag skulle ställa in resan.


Hallå!!! Jag kan ta vara på mig själv! hahha.. Han proskade med att lämna pengar, vilket jag inte vill ha eftersom det är hans?!!! Han tjatar fortfarande över att jag inte klarar mig utan pengar iallfall, men det är två jäklar dar det handlar om! Vad kan gå fel?? Jag behöver inte ha något då!!!!

Visste Ni att pollen har slagit ut?? det har jag fått reda på iallfall! Härligt med vår och knarka allergitabletter. Älskar det!

tisdag 25 maj 2010

behind a ciggarett







Sleepy Hollow med det coola gänget! Idag har jag haft en mycket trevlig dag med min älskade Sanna! Inatt vart jag för glad för att kunna sova så jag låg vaken fleeeeera timmar, som jag berättade imorse!




Så när Sanna vakande vid tio vart jag rätt så trött, men en annan vart tapper nog till att ge sig ut i Jessheim för att visa henne runt. Vi tog en lunch och en öl på mitt favorit matställe,Mirabel. Snackade en massa skit om allt. Det vart skönt att man äntligen fick prata av sig med den vän som jag har närmast mitt hjärta. För hur elak jag kanske är mot alla andra, så kan ingen slå Sanna! Hon är mitt halva jag. Och utan henne så känns allt lite tyngre!

Vi bestämde hos för en film kväll hemma och införskaffade chips med dipp. Sen tjatade jag på min snälla roomie, så Andreas fixade film. Frågade Jaran, Edda och Kris om de ville följa med. Kris hade inte slutat jobbet än och Edda vart lite trött. De skulle tänka på det men jag tror de hade en trevlig hemma kväll för sig själva. Och hur kan man inte unna dem det?

Jaran bestämde sig för att dyka upp iallafall. Så efter vår lilla shoppnings tur somnade jag i soffan o Sanna i sängen. Jag som hade tänkt laga mat till Andreas failade där igen då han kom hem medan jag sov. Jag är nog världens sämsta rumskamrat jag!
När vi vaknade igen satte jag och Sanna på lilla sjöljungfrun <3 ooo jag älskar disney. Men vi fick inte titta färdigt på detta, för Jaran kom. Ibland får man ge sig antagligen. :S det är svårt, men jag måste lära mig.
Vi stirra på film o myste lite. Jag fick mitt berömda bushurmör. Vilket jag inte haft i norge än. Så killarna blev nog livrädda.. Men hade så kul med Sanna. Booobiliibooooo!



Fniiiiss.. Nu går vi på sista batteriet innan jag börjar jobba o Sanna åker hem. om vi går och lägger oss snart får vi sova 4-5 h ^^
Men hur kan vi dissa ghost wispere denna sena timme?? Imorgon kommer jag vara så duktig och cykla till jobbet. ännu en gång tack vare Andreas.. Vad fan skulle jag göra utan honom??

Hahaha! De skulle "laga" min nya data idag. Jaran och Andreas, för den vart juu SÅ sönder.. det slutade med att jag inte ens kunde skriva då tagentbordet inte fungerade.. Andreas löste detta genom att slå hårt på datan hahaha... Antagligen har den förlorat sin livslängd med 10 år :S hahahha

Nu ska vi tar vår nattcigg o sen mysa gott hela natten!


XOX





Livet med en affär som granne


Ny dag med nya möjligheter! Inatt vart jag så uppe ivarv för att älskade Sanna är här, hon är verkligen här nu! Så jag kunde inte sova! Jag låg vaken och vart lycklig istället. Men när klockan närmade sig fyra-fem så gav jag det ett försök som misslyckades. Jag snodde en cigg av sanna och gick ut på balkongen, mitt absoluta favoritställe! Då somnade jag men vaknade vid 7 av att "glasbilen" eller vad den heter lassade på tomglas i en container!! Inte världens mysigaste ljud att vakna till kan jag tala om!









Att leva jämte Coop är bra förövrigt. Behöver inte gå långt för att komma fram. Ca 20 m. Men de där glas containarna är riktigt hemska!
Efter ha sagt farväl till Andreas som skulle på jobb, sitter jag nu framför Gossip Girl. Det är faktiskt bra! Hmmmpf!


Sanna sover och jag gissar på att hon kommer sova tills 12, jag ska inte väcka henne iallafall. Hon förtjänar att sova lite.. Men hon har cigg på rummet och jag är röksugen. Jag skulle kunna smyga in och hämta. Men Ni som känner kära Sanna vet hur lätt väkt och svår somnad hon är :S Väldigt mystiskt faktiskt!
Hon måste ha knäpptyst, bäcksvart och tusen med kuddar (som hon inte använder) för att somna..
En annan sover bäst med ljud, ljust och kuddar tillförbannelse! Hahaha så en sak gemensamt har vi allt :D


När Sanna vaknar ska jag ta med henne till centrum och visa henne runt <3>



XOX


söndag 23 maj 2010

Sitter o snackar skit

Idag gjorde man en Jessica, en jessica grej som jag inte gjort sen jag flytta till norge. Undrar om det betyder att jag börjar trivas? Jag sov mina sköna 12 h och njöt varenda sekund av dem.. mmmmhmm ^^
Jag vill så gärna ha mina vänner där hemma , här uppe.. Se till att allt löser sig igen.. vem kunde ana att de skulle falla sönder så?? jag menar vad gör jag hemma så att de klickar? Kanske för att de vill fly från mig o så hittar de varandra?? hahaha!'

Jag pratar just nu med Karin, Filip, Swe och Ballemannen! Det är kul. Hör på alla rykten som går hemma ;D hahhaha!

Det värsta med en ny roommie är att jag inte vågar använda toan.. jag dör snart...

jahopp då får man väll se till att börja träna? ikväll blir det fest, jag och Andreas har börjat med rommen hahhah!! fyy duscha snart!

lördag 22 maj 2010

Ont i magen för ett par nyklars skull


Jag gillar verkligen den här bilden! Den är bra :D

Jag är så glad idag! Sanna frågade innan om det vart ok för henne att hälsa på mig i veckan! ehhh.. dum fråga!! Klart hon ska! Så jäkla glad jag blir, och jag har planerat våra dagar efter all skitsnack jag har o förtälja :D :D :D lalala, Min sanna
Hon måste bringa med Familje Geni :D Jag ska krama henne och pussa på henne. Hon ska dela min säng, fniiss.. stackare! Hon kommer verkligen upp till mig!! :D Lyckliga mig som har en sdan ängel! Kanske Jane följer med igen :D ooooooo! drömmer jag?














Jag pratade med mor min i dag på telefonen. Vi snackade om allt o ingenting, hon satte mobilen i Everts öra så jag fick prata med min man! mamma sa att han började springa runt och leta efter mig, gnydde och vifta på svansen. Men blev ledsen när han inte fann mig :(

Jag saknar min hund !
har haft en annars så trevlíg dag med Andreas och hans familj. Vi käkade god mat och gick på bio, tittade på den ny Robin Hood. Filmen vart helt okej, men det var inte Robin Hood.. Samma namn på karaktärerna men en annan handling.





Jag hatar mig själv just nu för jag är en svag människa. Visar sig visst att jag har ett hjärta ändå. Men jag kan ljuga och det är bra!


Sitter ute nu kl 4 på morgonen och skriver. Det luktar sommar och allt har slått ut. Varmt och gott är det ute med :D lite trött är jag dock så snart ska jag borsta mina gaddar och tvätta av mig för i morgon ska det visst bli fest igen :D Marianne kanske kan komma då? :D

När jag kom hem från jobbet igår så lagade Andreas mat till mig! Han är så snäll, och jag känner mig som en riktig bov. Hans chef gav mig en laptop! Kan Ni tänka Er det? den är inte gammal heller, men de behövde den inte o den skulle kastas. Så Heleg som Andreas chef heter gav bara bort den.. sådär.. Hmm hahahhaa ..

Jag vart sur för att nykeln till kaffe maskinen o brus kylen vart borta på jobbet. sur på mig själv för jag lyckas tappa den ur mina håliga fickor! Jag fick tillomed sjukt ont imagen och det kunde jag inte förstå, tills jag tog av mig byxorna. Det visade sig att den försvunna nykeln hade vart inkilad mellan byxlinningn o tryckt in i min mage en hel dag! hahaha! typiskt mig eller vadå?











tisdag 18 maj 2010

en tia, ett misstag och en super rooome


Idag så blev jag så jækla sur!! Fruktansvært sur, faktiskt! Jag vart færdig på jobbet runt 20 - 21 och skulle då ta bussen. Men bussfan går inte førsen 22 17!!! Sjuktsurt.. så jag børja vandra, før jag tænkte att vid herva kanske det kommer lite extra bussar från Sas, så då kanske jag inte behøver gå hela vægen hem.

Nær jag kommer fram till Herva, så hade jag missat den andra bussen med fem min!!! Så jag får fortfarande antingen vænta på den sena bussen eller fortsætta min færd hemmåt till fots! Jag gav det ett førsøk faktiskt att gå, men nær jag kom till Sand gjorde mina føtter så ont och jag vart så trøtt. Så pisst off går jag till den nærmsta busshållsplatsen før att vænta på bussfan, eftersom jag var før trøtt før att fortsætta.

Jag væntar kanske en halvtimme- timme, och bussen kommer. Jag kliver på och sæger: Vad glad jag ær att se dig buss chaufførn, før jag vill till Jessheim o det ær nu. Før jag har væntat!
Busschaufføren kollar mkt konstigt på mig o sæger sedan, ja då blir det 10 kr

10 kr tænker jag, vad billigt brukar ju kosta 40 kr annars..

jag sætter mig på bussen glad o nøjd før en skøn sits, och bussen far ivæg. Två busshållsplatser dærifrån, kænner jag igen mig. Jag ær hemma.. alltså har jag suttit 1 km hemmifrån o surat en timme før jag trodde det vart skjukt långt kvar!! hahha.. snacka værdeløst?? kunde vart hemma på 10 min!!!

Væl hemma har jag språngmarsch till affæren då jag inførskaffar mjølk.. sen in i lægenheten står Andreas med kock klæderna på o lagat Lasangne! Niiice or what!?? Han bara: jag tænkte på att du e hungrig nu, Jessica, så lagade lite mat. Lixm!! hænder detta??

Min dag kunde ha slutat bra, jag kunde ha glømt buss jævlen, men nej.. inte vill Gud att jag ska glømma sånt, så nær jag duschat o bøjer mig ner før att ta upp smutsklæderna så ramlar det ut en nyckel ur jobbarbyxorna..

Nykeln man sætter igång kaffemaskinerna o øppnar kylen, alltså måste jag upp tidigt før att åka till jobbet innan 7.. bara før jag sjælv har en IQ lægre æn noll. Men igen: Andreas, vi går hem till mamma o pappa imon så lånar vi en bil, och så kør jag dig. Inte ska du behøva åka buss igen. Du gillar ju inte dem..

Hmm... Han ær snæll..

måndag 17 maj 2010

Utanfør, en ovan kænsla


GodMorgon.

Jag drabbas fortfarande av hemlængtan, det har ændå gått en månad nu. Jag borde snart vænja mig, att inte finnas dær før min vænner och att inte ha dem i nærheten heller.

De vænner jag umgås med hær, måste tycka jag verkar dum i huvudet. Før mina små attaker kan komma nær som. Då førsvinner jag ut o bara tænker på alla medans jag stirrar tomt fram. sen går jag in igen o fortsætter mitt nya liv. Men de blickar jag får då ibland ær: Mår hon verkligen bra? haha, iallfall kænns dem blickarna som så!


Jag blev mobbad av Mr Handyman, før min tatuering. Denna person tyckte der vart roligt att jag hade mina vænner på min kropp dagligen och han kunde inte førstå hur dum i huvudet jag måste vara før att gøra något så dumt. Jag orkade inte ens førklara varfør jag hade gjort så, och læt honom hållas.. Vissa førstår sig inte på mig, andra gør det. Før mig ær min tatuering ett minne av mina næra o kæra. De som verkligen betyder något før mig!


Det værsta med Norge ær hur utanfør man alltid ær, en ovan kænsla før mig. Jag har aldrig vart inne, men jag har hellre aldrig vart utanfør. Nu børjar det blir så att jag stænger av øronen och bara tittar på tvn ist. før jag førstår ændå inte vad alla pratar om.. hahaha.. Oh.. Louise, Sanna Jane ooo Vad jag saknar er.. och mina gubbar, evert o filip.. Ni finns i mitt hjærta!


Jag ælskar Er och det ær øver mitt liv, hur lamt o fjortis det æn kan låta før någon annan.. Men med vissa så har man band och om man har det så ska man vara glad!


torsdag 13 maj 2010

denna bakfylla


Varför ska det alltid bli fel? Hur man än gör? Jag måste skaffa mig en lärare jag, någon som kan visa mig hur man ska leva rätt. Jag har gjort det igen, jag har lovat en sak som jag kommer få sota för.. det är helt enkelt att göra som vanligt, svälj det och låt de andra få godiset.
Jag skulle vilja ha ett långt samtal med Sanna och få höra det enkla svaret jag vill ha: Men Jessica, skit i dem. Tänk på dig! hahah neeej.. så skulle hon nog inte säga men hon skulle iallafall säga: Du är trög! Men jag älskar dig ändå...
Det skulle vara mysigt att höra igen. Men hon ringde mig igår :D Oj! vad glad jag blev!
Jag skrev under papirena igår, så imorgon flyttar jag till Såvegen 1a rum 403.

Louise jag älskar dig :D

Detta kan anses som omöjligt, men jag finner inga mer ord...



tisdag 11 maj 2010

Kaffemaskin vs Jessica


Jag hatar kaffemaskinen i transit!! Hatar, o den jäveln hatar mig! Inte ville den som jag, fast Frida visade mig hur man gjorde.. inte funkade det... slutade med att Phoung och jag dödade den utan att ge han sin dusch! Om man jävlas med oss, jävlas vi tillbaka! thats it!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen: TEKNOLOGI HATAR MIG. precis lika mkt som Gud hatar mig...

Jag har kommit fram till att Lene är den bästa hovmästaren jag vet!! Me like her aloooot...
Slutade vid 20, för att jag är slö. Men bussen kom inte försen 22 17, så jag masade mig upp till köket jag och hade det så trevligt! Fick Milkshake och allt ;D Det är POSITIVT! hahah

Jag försökte ju givetvis fjäska för Jaran igen, jag utnyttjar inte honom, tyckte han kunde behöva en tripp till Gadermoen. Han misstolka och trodde att jag ville umgås igen och sa att han skulle sova. Men förklarade för honom att jag ville ha skjus hem, då det inga bussar gick. hahah då fick jag svaret: Tur att det inte vart något viktigt! hahahahhaha.. snacka dissad
eller vaaad?! :P

Nu myser ag mest i soffan med mina stinkande fötter. Imorgon blir det en heldag woohooo!
Då ska vi allt inviga MOJVF fniiss

måndag 10 maj 2010

Handyman



Jag har lite dåligt samvete mot Jaran.. För som Ni alla vet, så finns det inte mycket jag inte klarar av.. Men teknologi tillhör inte den kategorin... Teknologi hatar mig, jag kan inte fixa något utan det går sönder.. oftast går det sönder när jag bara står där, och sen när jag går VIiips! så funkar det igen...

Jaran har som sagt gjort många snälla saker mot mig: visa mig runt, hämta mig, umgås med mig osv.
Och idag tvinade jag hit honom igen, då internet laggade. Det la av igår och har sedan dess inte fungerat, o jag mitt nöt fattar ingenting.. som vanligt..
Jag skickar ett snabbt mess om att livet suger utan min länk hem och frågar om han kan komma och se på de (då han är en nööörd fniiss)
Inget svar, det är tyst, beck svart på skärmen så jag finner mig i situationen och beslutar mig för att duscha bort dagens svett och andra äckliga tillbehör.
Då ringer den vackra mobilen. Halkande från badkaret och med en blöt hand svarar jag. Då är det Jaran, han står utanför! What! tjoo vad snällt! Han kommer in o tittar på datan, sen skrattar han och går ut på internet och skriver: jag e dum i huvudet...

alltså då e jag så trög o inte fattat att det finns en internetknapp på sidan... :S smart? noot..

Jaaa, antagligen får jag snart ge lite tillbaka... :S men han får allt säga till själv om han trenge hjälp :)

Nu är det som det brukar i den sociala cirkeln.. systra min och jag är båda singlar.. ja.. jag e väll ingen nyhet då jag inte haft kille sen Jonas.. men ändå.. vi e båda singlar... hoppas hon inte mår för dåligt...

Sen så har jag en mindre bra nyhet, då jag kanske inte kan komma hem till Sannas student... Och hon svarar inte då jag skriver på mobben, så jag vet inte hur jag ska berätta det :S

Idag fick jag jobba det vart kul, för annars kanske jag inte skulle ha jobb på hela veckan men nu har jag två vakter iallafall... jag fick ansvaret att stänga anretningen alledes själv, då jag inte ens stängt innan.. det vart niice.. jag vart ensam i kk från kl 15 - 21 och en annan klarade detta galant.. tror jag då...

Nu har man äntligen hittat ett nytt hem med :D niiice!

Ni vet att Ni älskar mig

onsdag 5 maj 2010

det slits och det dras







Då vart man påväg igen, the road is my home. Jag kommer väll aldrig vara den människan som stannar på ett ställe.






Jag sprang vårruset igår, för att göra mina medmänniskor lyckliga. Tro mig, det vart bland det jobbigaste jag gjort på läänge länge. Men 5 km på 28 min, då får Ni tänka på att jag inte tränat alls, inget, ingenting, nada iår. Louise och Ellinor sprnag på ca 26 min, och de är ju tränade :D






Jag funderar på vad man ska ha på sig nu när man far upp, det ska ju se snyggt ut efter 5 h med ^^ Funderar på min vanliga randiga klänning med lila leggins o halsduk..






Farmor kör in mig idag och hon kommer hit på kaffe o kaka innan :D så det blir helmys.






Jag åker till norge med blandade känslor, för jag vill upp o jobba igen men att fara iväg nu när man varit hemma o lämna sin trygghet igen, känns jobbigt. Men det kanske bara kan bli bättre där uppe? Jag måste väll skaffa vänner snart?? Så mobbad kan jag väll inte vara? haha, neeeej ^^






sen är du ju bara 5 veckor kvar tills nästa trip hem.. Sannas student. Filip frågade ju om jag ville gå på balen med honom.. jag hoppas jag kan ta ledigt så mkt då






Jag funderar på hur gott kaffe är, och hur underbart drogen nikotin känns för en trött hjärna. Jag funderar på hur jag ska hinna träffa Sanna o ge henne hennes 50 kr?? o sen måste jag in till Kontoret för att pussa Evert adjö... åhh mitt hjärta blöder!

måndag 3 maj 2010

Let me know when u come home


Guten Morgen!


Jag vet att jag inte använder denna sida, så som man ska använda en blogg. Men vet Ni, det skiter jag i! För det är ändå ingen som läser, haha!


Vet Ni hur skönt det vart tt vara hemma i några dagar? Jane kom med den underbara ideen att om jag ändå inte hade några vakter förren torsdag, så kunde jag lika gärna följa med henne med hem, och inte var man sen till att säga Nej.


Och vilket hemkommande sen :D Vi försvann ut till vår kära hemstad och träffade en massa vänner, både när o kära. Som omväxling från norge där ingen känner mig o kanske nickar lite snabbt när man går förbi, så kom jag hem till de normala omständigheter jag är van vid. :D ojoj! det kramades o det skreks överallt, och Jessica stod i centrum för en stund. Det som jag älskar mest! Uppmärksamhet :D Kanske låter ego, men kan någon förneka hur roligt det är att känna sig älskad?


Dagen efter så träffade man log lost pals, Emelie och Johan. Sedan for jag hem för att träffa de jag älskar mest i denna värld, Louise och Evert :D


Louise kom som ett brev på posten efter Jane droppat av mig, och hon fick sin utlovade bamsekram med lyft och snurr! Sen for vi iväg och tittade till åtlarna och den kära skogen, medan vi snackade en massa skit om allt! Precis som vanligt, och det vart så JÄVLA skönt!


Evert hade också saknat mig även om han är så fast i mat, nu när han tröstätit sen jag åkte. Vi mös hela natten o gosades o möööös.. sen somnade jag som vanligt med mina kuddar och Evve värmde mina fötter. Det vart ett tagsen jag sov så gott! Och det är inget fel med att tycka om sin vovve :D För Evert är min bästa vän. :) :):)


Jag vart hos Swe och stirra på filem Hot Fuzz på kvällen, och den vart bland de roligaste filmer jag sett! hahah! "Like he said" Det vart en trevlig söndag :D För jag fick en massa glass och jag är Galen i glass :D Söta swe :D


Igår vart det myspys med nästan alla mina älsklingar, och Familje geni vart på schemat. En annan vinner ALLTID detta spel, därför jag gillar det! Men icke! Kan Ni tänka Er?! Louise tog hem spelet!! FYYY! Hon o hennes vinnarskalle hade behövt förlora någon gång :S Och eftersom Jane o Sanna är såliga förlorare så hoppade dem ur, så jag kom sist! Ras vann av ren fusk!!! Han o Sanna prtade ihop sig, o jag har bevis!! Fråga Louise, hon vart med! Inte har hörde hon heller "vinnar" frågan! HMPF!! Men en anna fick ju ge sig, eftersom jag kan förlora med stil (FAST ATT JAG INTE GJORDE DETTA)


Idag vaknade jag tidigt och hela jag e lycklig, som efter ett bra samlag! För jag är hemma, o jag e omringad av folk som jag älskar! Den enda jag inte hunnit träffa än är Vikingen, Filip.. Men funderar på att sno en bil o köra upp en snabbis till honom idag. Har tillomed bakat en kaka isådanfall :D


Det finns ingen annan väg, än vägen hem!

onsdag 28 april 2010

Vansklig omelett


Jahoop, en dag på jobbet där man knappt gjorde ett drit.. suger bananbajs helt enkelt..
Jag ska nu ner o tvätta kläder o imorgon då looovar jag, LOVAR! att jag ska träna.. antingen på hotelletsgym eller löpa en runda i skogomark.. vilket då kommer orsaka hjärtinafarkt ^^

Janiee kommer upp i helgen tjooohooo :D det du! Hon kommer med en limpa cigg o kläder, hon kommer med skvaller o hemmalukt, hon kommer som solen om våren, hon kommer med kärlek! Jag slipper fira denna valborg för mig själv, för janie ställer upp som den fina vän hon är o säger Hej Jesssica. Vad tjock du har blivit. Ich liebe dich, men du borde tänka på magen! Det är min jJane.. fast hon har då aldrig sagt nå sånt innan, men nångång måste bli den första.. det ska bli så kul. Dricka kaffe o öl. OOhhh jag lääängtar!! lallalalala.. jag har inte vart så här lycklig på länge.. jag e en liten vove som viftar på svansen.. tjooohooo! Alla Ni andra eat my dust... fast de säger man kanske bara om man ska tävla drit i det!

Rasmus skulle kanske osså följt med, men han valde nog o stanna hemma.. då jag kom på världens roligaste fras... höhöh.. men jag ska int säga den högt.. då blir han ledsen (o jag glömde bort den)

Filip hade planerat o komma upp men fick förhinder, o vart superledsen.. men om man inte har tid så har man inte.. helt enkelt.. o Filip e min viking hur som helst..

Sanna.. jag har inte hört så mye fra Sanna då hon jobbar 24/7 hon skick ett mess för någon dag sen o förklarade hur ledsen hon vart att hon inte ens ar tid o skriva hej..

Nu ska ag skicka iväg ett mess till Älskade Lojs o be henne packa kläder åt mig :D för Jane e så söt o ta med dem med lallalalalla oj.. allt blev så rosenrött.. jag är så glad..

Paradies hotel på tv nu.. hahah verkligen blåst människor.. ahhaha

Jag nysser så fruktansvärt mkt.. förstår nte vrf detta. Hela helgen fri.. oo allt e så bra

Jaran tvingade mig, typ iallfall, att laga mat idag.. då jag klagade att jag vart hungrig o han ansåg det vart onödigt då jag kunde laga mat.. Men Ni som känner mig vet att matlagning inte e min starka sida.. men det blev en omellet. såg förjävlig ut, men den goaste omelleten jag någonsin ätit måste jag säga!

Ni vet att Ni älskar mig!

Al by my seeelf






Goddag!
Hur är det idag?? Med mig så är det super, då jag frossat prinsesstårta. Jag vet nyttigt ^^ jag satte kl 8 för att jag kanske skulle ut o springa. Tänkte väl bli lite tränad igen. Men kom fram till att prinsesstårta är mycket godare!

Jag vill hem i helgen, för jag är en svag människa och vill fira valborg med vännerna.. Och råkade yttra mig för mor, som blev alledes upprörd oså vidare. o sa meila direkt så fixar jag biljett till dig! Klart du får komma hem.. Men igentligen? Är inte detta precis som att sluta röka?? om jag ger upp nu, kommer det inte bli svårare sen?? Jag vet inte vad jag ska svara henne, för jag vill så gärna skrika, JAG VILL HEM! Men man får leka tapper.. Jag vill träffa louise o sanna o o o o EVERT

Nu måste jag sluta då jag ska o jobba... btw. Tack Frida o Issan, för jag får åka med Er hem o Issan för du har cigg när jag behöver!

söndag 25 april 2010

miss u

Nu vart det ett tag sen jag skrev, så får väll försöka en gång till? Jag har en massa på hjärtat, frågan är mest om jag orkar skriva ner detta?

Jag har flytta till Norge och jobbar där flitigt, nu i hela 3 veckor. Det är ett roligt jobb, passar mig med en massa stress, ombytliga sysslor o spring. Den ena dagen är inte den andra lik, och jag skulle nog fortsatt gå ner i vikt om det inte vart för att det ända jag äter just nu är chips.. Men hallå??! Det behövs inte tillagas och vem kan förneka hur gott det är?

Det ända jag har svårt med på jobbet, förutom att höra vad all säger och framförallt förstå!, är att skaffa vänner! Kan Ni tänka Er detta, Jessica Håkansson som alltid skaffar vänner överallt kan inte hitta en enda som inte tröttnar på henne här... hahah, det går en liten ond cirkel, när jag inte kn hitta något att samtala om så pratar jag om mig själv (som alla vet) och detta är ju inte det roligaste höra på, så går det.. ahhaha

Jag pratade med mor min idag, jag saknar verkligen lösgodis så mkt!! hahah hon sa att hon skulle skicka upp en påse ^^ naaww... Sanna lever borta i sin frånvaro?? :S Hon jobbar för mkt för att vara inne på nätet.. så tråk utan henne, helt värdelöst faktiskt.

Evert han är ett minne blott, jag saknar min vovves lurviga öron, hans besatthet av pinnar, kottar och bollar, att han alltid blir head of the hills glad när jag kommer innanför dörren. Och framför allt saknar jag att han inte sover hos mig nu.. de kanske låter underligt, men hallo, han sover i princip allt ihop med mig. värmer mina fötter osv. jag saknar det, oookej? :P

men ska ju hem snart och som sagt jag har inte vart här så länge så vad klagar jag då över?? snart så ska jag kalasa med alla de där hemma, vi ska röja järnet :D


onsdag 10 februari 2010

OOO gamla samma visa! Svartsjuka int bra!

Goddag! Idag har man sökt tre st nya jobb.. :D rätt nöjd!

Råkade klicka in på kära mr Ekwalls fejja idag. Inte bra! Jag hatar att bli svartsjuk.. haha tokig som jag e gillar jag inte att han verka skaffat ny flicka :S åååhh.. o det hjälper inte att jag drömmer en massa om honom heller..

Jag saknar miin håriga apa, som kliar sig på magen o sitter när han kissar! Girls, He is mine!! tyypp.. iallfall i minnet :P

fredag 5 februari 2010

Kaffe - Världens bästa drog!


God Morgon! Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan kaffe, som rubtiken säger: kaffe är världens bästa drog! Oc kanske jag bara talar om mig själv när jag säger: att jag skulle inte klara en morgon utan denna dryck? Som i morse, jag skulle upp tidigt eller ja... Inte jättetidigt men vid sju för att köra mamma till kontoret o sedan städa här.


När klockan ringer, tar det en rätt så lång tid innan jag fattar vad det är. Nämligen, jag drömde att jag var vaken. O drömmen den var så verklig att jag inte kunde förstå det som vibrerade. Jag drömde också att jag hade superkrafter, inga märkvärdiga, men lite extra stark o så. O mitt liv det vart ett ända äventyr! så när jag förstod att det var klockan som vibrerade, stängde jag av denn ao gick upp. Fortfarande hade inte min utsökta hjärna förstått att jag fortfarande var kvar i drömmen, snygg o stark med ett bedrövande leende. Jag levde i denna illusion ända tills jag kom fram till toan.


Jag ryggade förfärat undan o bara gapade! Vem fan vad det i spegeln? Inte jag.. jag e ju för fan vacker!! När jag insåg att det bara var en dröm, skönk mina axlar en aning o jag vände på klacken för att sätta på mitt tröstemedel: kaffe.


Nu e jag inne på min tredjekopp o det är fortfarande så att mitt huvud e lite tungt.


jag ser inte direkt framemot att städa, men det e snällt att mamma o pappa låter mig göra något. Jag hatar att inte göra något!


Igår vart det förresten barngympa igen :D det var mkt kul, två nya barn har börjat i gruppen. Kasper o Filip.


Jag vart lite med sanna igår osså ^^ hon e allt för snäll.. Jag älskar henne :D


jaja, nu sk ajag bege mig! Puss o kram :D

tisdag 2 februari 2010

20 års gille o pinsamma minnen


Goddag, goddag!

I helgen firade vi Tuppen o Dennis för att de har fyllt 20 år. Det var väldans trevligt, fast en annan var lika trögtänkt som vanligt. Med tom mage, började vi förfesta här hemma hos Louise o mig. Det visade sig att jag o framförallt Challemannen blev otroligt, jättefulla!

Festen vart mycket lyckad, med en del pinsamma minnen som jag måste gå o bära på framöver. Men det har ju hänt innan, o de har jag klarat av: så varför inte nu?

Igår var Sanna här, vi spelade Familje geni o gick på mus jakt. Musen var inom skotthåll, men den var snabbre en hos hela tiden! Mkt irriterande... Sen gillrade vi fällor, där vi la min mycket goda och nybakade kaka som bete. Med den Jävlen, klarade sig ändå! Riktig liten husmus; ungefär som filmlen Hus i mitt eget hus.. Det värsta är att Louise leder vår jakt med fyra möss, medan jag bara har en och en halv, Alltså jag måste få upp mina siffror! annars kommer jag anses som en tönt..

Ikväll ska vi städa hos KuttenPutten, Sanna är så söt att hon hjälper till! :D
ME LIKE Raaaaawr!


Jag känner mig faktiskt ganska mobbad idag, som alla andra dagar, då hälften av min gäster till vårt 20 års gille inte kommer att komma :S Lite sorgset, o Jonas, alla hans vänner kommer. Jag menar WHAT A FUCK??! När hände detta?? Hur har jag blivit mer hatad än Jonas??
Inte ens Jane kommer, för hon skulle var med sin mor... :(

Så utav mina vänner kommer de roliga iallfall: Björn, Lisa, Filip, Sanna, Bakke, Jonas, Marcus,Rasmus, Nicklasson, Swe, Sture, Emelie, Johan, Malin, Challe o Ida.
= 16
Sen är det släkten på ca: 18pers

Jonas lista e lång : Lunkan,Axel, sell, John, Isabell, matilda, lillviktor, frida, johanna, dennis j, dennis h, fredrik b, tuppen, knutsson, tomas P, cissi, robert, pär, david, david L, widegren o Urre = 22 st

Allt som allt bara 46 pers. Ha! från början vart vi 70 :/


jaja, nu ska jag la glo på tv??

torsdag 28 januari 2010

En tröttsam dag


Hej, hej!

Jag har igentligen aldrig bloggat innan, har haft en fin liten sida, men den glömde jag bort efter tvår dar, så får se hur länge denna skönheten håller. Om det är någon som kommer att läsa min blogg, kommer Ni troligtvis irritera Er över min stavning, då jag aldrig orkar rätta den ^^

Idag har jag haft en fulltecknad dag. Gick upp vid halv sex, o gjorde mig iordning för jobbet.
Jag ansåg, bara för den där dumma snöstormen igår gjorde skogshållet mkt osäkert, att jag borde ta stadshållet dit o planerade tillomed så mkt att jag åkte tio min tidigare än jag brukar. Nöjd över mitt beslut kör jag igenom simlångsdalen och fortsätter rakt fram, blev överlycklig då vägen var så fin att jag kunde åka fortare än 50 km/h! Men bara vid industriområdet, såg jag det värsta som kunde hända. Detta fenomen som man grämer sig för varje dag! Plogbilen! O den vart inte ensam, utan hade en fin svans av bilar bakom sig, när den plöjde sig fram i hela 50 km/h igen.. Suck!

Tur som kom jag precis i tid till jobbet, o där satt jag o räknademin hinkar i lugnan ro, o hade mys i mina egna tankar. På kafferasten hade min vuxna chef en ide, då det var så vackert väder ute; tyckte han att vi skulle ha SNÖBOOLS KRIg (om Ni känner mig, borde Ni veta att jag HATAR snöbollar)

Men jag slank undan utan någon såg! Lite av en överlevare, jag! ^^
Sen efter fyra, ca 2 min efter, så satt jag i min bil åväg hem. Halvägs hemma kommer jag fram till att jag måste ha Sannas o mina Johnny boooys, som tur e ju affären öppen o på vägen. När jag funderar vidare på Simlångsdalen, kommer jag fram till att det är något jag skulle öra där. Något jag har planerat en vis tid. Hmm..?? vad kan det va?! Ni vet: när man vet att man vet men bara inte kan komma på det! Fruktansvärt irriterande!

Jag kikar snabbt på klockan: 16 35, hmm kl 17 vad händer kl 17??? Fuuuck Barngympan. Totalt glömt bort.. men jag hann i tid dit med, o hade riktigt kul som vanligt med de små odjuren.

En flicka påstod att det luktade fis, då jag skrattande säger: men det måste ju vara Oliwer! Oliwer: NEEEJ! Jessica det e du som luktar fis, FISAPA! Då flickan lutar sig fram, luktar mig rätt i skrevet o säger: Nej, Oliwer! hon luktar iallfall inte fis! hahha, liksom WHAAAAT??

efteråt slank man bort från vuxen gympan med ett liten flin o allas suckar i ryggen, De påstår att JAG är lat! Men kan väll inte hjälpa att det e så tråk??

sen körde jag hem kokade ris o satte mig här... Intressant ?? :P

Sanna, min Älsk Kommer sen! :D