Mer än mitt liv

Mer än mitt liv

Om mig

Mitt foto
Hej, Jessica heter jag och jag är av prima 90 årsmodell. Jag är av könet kvinna och trivs med det, men vissa i min kära vänskapskrets anser att jag är för manlig då jag knycklar ihop ölburkarna så jag får ett bra handtag! Jag har en hund som heter SnyggasEvert, men kallas för Evert eller Evve. He is my man!

onsdag 28 april 2010

Vansklig omelett


Jahoop, en dag på jobbet där man knappt gjorde ett drit.. suger bananbajs helt enkelt..
Jag ska nu ner o tvätta kläder o imorgon då looovar jag, LOVAR! att jag ska träna.. antingen på hotelletsgym eller löpa en runda i skogomark.. vilket då kommer orsaka hjärtinafarkt ^^

Janiee kommer upp i helgen tjooohooo :D det du! Hon kommer med en limpa cigg o kläder, hon kommer med skvaller o hemmalukt, hon kommer som solen om våren, hon kommer med kärlek! Jag slipper fira denna valborg för mig själv, för janie ställer upp som den fina vän hon är o säger Hej Jesssica. Vad tjock du har blivit. Ich liebe dich, men du borde tänka på magen! Det är min jJane.. fast hon har då aldrig sagt nå sånt innan, men nångång måste bli den första.. det ska bli så kul. Dricka kaffe o öl. OOhhh jag lääängtar!! lallalalala.. jag har inte vart så här lycklig på länge.. jag e en liten vove som viftar på svansen.. tjooohooo! Alla Ni andra eat my dust... fast de säger man kanske bara om man ska tävla drit i det!

Rasmus skulle kanske osså följt med, men han valde nog o stanna hemma.. då jag kom på världens roligaste fras... höhöh.. men jag ska int säga den högt.. då blir han ledsen (o jag glömde bort den)

Filip hade planerat o komma upp men fick förhinder, o vart superledsen.. men om man inte har tid så har man inte.. helt enkelt.. o Filip e min viking hur som helst..

Sanna.. jag har inte hört så mye fra Sanna då hon jobbar 24/7 hon skick ett mess för någon dag sen o förklarade hur ledsen hon vart att hon inte ens ar tid o skriva hej..

Nu ska ag skicka iväg ett mess till Älskade Lojs o be henne packa kläder åt mig :D för Jane e så söt o ta med dem med lallalalalla oj.. allt blev så rosenrött.. jag är så glad..

Paradies hotel på tv nu.. hahah verkligen blåst människor.. ahhaha

Jag nysser så fruktansvärt mkt.. förstår nte vrf detta. Hela helgen fri.. oo allt e så bra

Jaran tvingade mig, typ iallfall, att laga mat idag.. då jag klagade att jag vart hungrig o han ansåg det vart onödigt då jag kunde laga mat.. Men Ni som känner mig vet att matlagning inte e min starka sida.. men det blev en omellet. såg förjävlig ut, men den goaste omelleten jag någonsin ätit måste jag säga!

Ni vet att Ni älskar mig!

Al by my seeelf






Goddag!
Hur är det idag?? Med mig så är det super, då jag frossat prinsesstårta. Jag vet nyttigt ^^ jag satte kl 8 för att jag kanske skulle ut o springa. Tänkte väl bli lite tränad igen. Men kom fram till att prinsesstårta är mycket godare!

Jag vill hem i helgen, för jag är en svag människa och vill fira valborg med vännerna.. Och råkade yttra mig för mor, som blev alledes upprörd oså vidare. o sa meila direkt så fixar jag biljett till dig! Klart du får komma hem.. Men igentligen? Är inte detta precis som att sluta röka?? om jag ger upp nu, kommer det inte bli svårare sen?? Jag vet inte vad jag ska svara henne, för jag vill så gärna skrika, JAG VILL HEM! Men man får leka tapper.. Jag vill träffa louise o sanna o o o o EVERT

Nu måste jag sluta då jag ska o jobba... btw. Tack Frida o Issan, för jag får åka med Er hem o Issan för du har cigg när jag behöver!

söndag 25 april 2010

miss u

Nu vart det ett tag sen jag skrev, så får väll försöka en gång till? Jag har en massa på hjärtat, frågan är mest om jag orkar skriva ner detta?

Jag har flytta till Norge och jobbar där flitigt, nu i hela 3 veckor. Det är ett roligt jobb, passar mig med en massa stress, ombytliga sysslor o spring. Den ena dagen är inte den andra lik, och jag skulle nog fortsatt gå ner i vikt om det inte vart för att det ända jag äter just nu är chips.. Men hallå??! Det behövs inte tillagas och vem kan förneka hur gott det är?

Det ända jag har svårt med på jobbet, förutom att höra vad all säger och framförallt förstå!, är att skaffa vänner! Kan Ni tänka Er detta, Jessica Håkansson som alltid skaffar vänner överallt kan inte hitta en enda som inte tröttnar på henne här... hahah, det går en liten ond cirkel, när jag inte kn hitta något att samtala om så pratar jag om mig själv (som alla vet) och detta är ju inte det roligaste höra på, så går det.. ahhaha

Jag pratade med mor min idag, jag saknar verkligen lösgodis så mkt!! hahah hon sa att hon skulle skicka upp en påse ^^ naaww... Sanna lever borta i sin frånvaro?? :S Hon jobbar för mkt för att vara inne på nätet.. så tråk utan henne, helt värdelöst faktiskt.

Evert han är ett minne blott, jag saknar min vovves lurviga öron, hans besatthet av pinnar, kottar och bollar, att han alltid blir head of the hills glad när jag kommer innanför dörren. Och framför allt saknar jag att han inte sover hos mig nu.. de kanske låter underligt, men hallo, han sover i princip allt ihop med mig. värmer mina fötter osv. jag saknar det, oookej? :P

men ska ju hem snart och som sagt jag har inte vart här så länge så vad klagar jag då över?? snart så ska jag kalasa med alla de där hemma, vi ska röja järnet :D