Mer än mitt liv

Mer än mitt liv

Om mig

Mitt foto
Hej, Jessica heter jag och jag är av prima 90 årsmodell. Jag är av könet kvinna och trivs med det, men vissa i min kära vänskapskrets anser att jag är för manlig då jag knycklar ihop ölburkarna så jag får ett bra handtag! Jag har en hund som heter SnyggasEvert, men kallas för Evert eller Evve. He is my man!

onsdag 9 juni 2010

Gossip girl

GodMorgon! Den är faktiskt rätt god morgon idag, visst jag är fortfarande sjuk o visst jag pallar igentligen inte jobba men jag e relativt pigg o hostan e inte farlig, jag har knarkat tabletter!
Jag är just nu livrädd.. ojoj! Detta är ingen bra sitiuation! Tur att jag snart ska hem tills Sanna, Louise o Jane för dem kan den här skiten.. Oj! Att det ska vara så dumt!
Det finns inget bättre en gossip girl tror jag

tisdag 1 juni 2010

The beautiful ones!


Godmorgon, idag är jag trött som en bjöörn! Fast björnar kanske inte e trötta nu efter det vaknat ur ide?? Eller det kanske är xtra trötta för dem sovit så länge? Det kan jag bli iallfall, Hmmm... jag är iallfall trött nu, och det beror inte på för mycket sömn.


Igår kväll skulle jag vara duktig o somna tidigt vi 23, men inte gick det låg i sängen, vände o vred mig tills kl 1. Då gav jag upp och gick in en snabbis på msn. Där snackade jag bajs med Rasmus, och filosoferade om livet. Jag har kommit fram till att jag är en blåst idiot iallafall, och att jag borde försvinna fort från norge innan mina värsta farhåger går i uppfyllelse! Troligtvis kommer dem göra det snart, och vem vill ha det in rubbat i fejjan? Att alltid se Miss Perfect och sen mig? Arrgggh! Jag mår redan illa... hur dum är jag igentligen.. vad fan trodde jag?




Jag somnade sött vi halv 3, och Andreas väckte mig 8 för att en älskad person vid namn Sanna har troligtvis råkat få med min mobil laddare hem! Och nu när vi så vackert kom in på Sanna, så kan jag medela att hon vart så vacker i balklänningen! Antagligen på balen med, men jag fick ju inte se det :S Ojojoj! MIn lilla Sanna har blivit vuxen.. kan Ni tänka Er detta??? Lovisa vart osså jättejättefin! Förlåt att jag glömmer dig, Lovvan! Lovvan o Sanna vart balpar.. undrar vem som e mannen i förhållandet. Is mot eld såg det ut som, vackert vackert!




Just nu tittar jag på Nature. Jag tycker det är skitkul! Älskar att se naturfilmer! Idag handlar det om pingviner! O alla veeeeet att det inte finns några pingviner på sydpolen! Där är det ju varmt! Hahhaa eller hur Malin ^^ Jag sakna galna Malin att jobba med. haha det vart riktigt kul o vända hinkar med henne! Och att stå o gola i lagerrummen till:Here they come, the beautiful ones - Suede! Fan vad vi ägde stort.. vackrast av det vackra ^^^hahah




neeee.. om jag skulle ta o gå ut o smoooka?? PÅ fredag får jag lön, tjooololllooooo!! :D oj oj.. det är visserligen inte så mkt! Men den här månaden dras i 50% till skatten av! För Jessica "svensken" Håkansson, också kallad Jens-Ivar av mindre snälla människor, Gick till skattekontoret igår och visade upp sina biceps! Ha! HOn blev rent av rädd, tantan där bak.. och sa: sätt ut ditt namn på postlådan så får du det direkt! lalal ^^ ehh hrmm! Host ost...




Men hallo om det står lägenhet 406, så borde mna inte behöva ett Jessica på lådan tycker jag!




Saknar Min familj, men är snart hemma hos dem igen :D Mamma, pappa Jag ärlskar Er! Och jag älskar dig Evert.. sen får vi ju inte glömma syskonskaran.. ^^ Men ni vet att innerst inne så skulle jag inte klara mig utan er muhahhahaha