Mer än mitt liv

Mer än mitt liv

Om mig

Mitt foto
Hej, Jessica heter jag och jag är av prima 90 årsmodell. Jag är av könet kvinna och trivs med det, men vissa i min kära vänskapskrets anser att jag är för manlig då jag knycklar ihop ölburkarna så jag får ett bra handtag! Jag har en hund som heter SnyggasEvert, men kallas för Evert eller Evve. He is my man!

onsdag 10 februari 2010

OOO gamla samma visa! Svartsjuka int bra!

Goddag! Idag har man sökt tre st nya jobb.. :D rätt nöjd!

Råkade klicka in på kära mr Ekwalls fejja idag. Inte bra! Jag hatar att bli svartsjuk.. haha tokig som jag e gillar jag inte att han verka skaffat ny flicka :S åååhh.. o det hjälper inte att jag drömmer en massa om honom heller..

Jag saknar miin håriga apa, som kliar sig på magen o sitter när han kissar! Girls, He is mine!! tyypp.. iallfall i minnet :P

fredag 5 februari 2010

Kaffe - Världens bästa drog!


God Morgon! Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan kaffe, som rubtiken säger: kaffe är världens bästa drog! Oc kanske jag bara talar om mig själv när jag säger: att jag skulle inte klara en morgon utan denna dryck? Som i morse, jag skulle upp tidigt eller ja... Inte jättetidigt men vid sju för att köra mamma till kontoret o sedan städa här.


När klockan ringer, tar det en rätt så lång tid innan jag fattar vad det är. Nämligen, jag drömde att jag var vaken. O drömmen den var så verklig att jag inte kunde förstå det som vibrerade. Jag drömde också att jag hade superkrafter, inga märkvärdiga, men lite extra stark o så. O mitt liv det vart ett ända äventyr! så när jag förstod att det var klockan som vibrerade, stängde jag av denn ao gick upp. Fortfarande hade inte min utsökta hjärna förstått att jag fortfarande var kvar i drömmen, snygg o stark med ett bedrövande leende. Jag levde i denna illusion ända tills jag kom fram till toan.


Jag ryggade förfärat undan o bara gapade! Vem fan vad det i spegeln? Inte jag.. jag e ju för fan vacker!! När jag insåg att det bara var en dröm, skönk mina axlar en aning o jag vände på klacken för att sätta på mitt tröstemedel: kaffe.


Nu e jag inne på min tredjekopp o det är fortfarande så att mitt huvud e lite tungt.


jag ser inte direkt framemot att städa, men det e snällt att mamma o pappa låter mig göra något. Jag hatar att inte göra något!


Igår vart det förresten barngympa igen :D det var mkt kul, två nya barn har börjat i gruppen. Kasper o Filip.


Jag vart lite med sanna igår osså ^^ hon e allt för snäll.. Jag älskar henne :D


jaja, nu sk ajag bege mig! Puss o kram :D

tisdag 2 februari 2010

20 års gille o pinsamma minnen


Goddag, goddag!

I helgen firade vi Tuppen o Dennis för att de har fyllt 20 år. Det var väldans trevligt, fast en annan var lika trögtänkt som vanligt. Med tom mage, började vi förfesta här hemma hos Louise o mig. Det visade sig att jag o framförallt Challemannen blev otroligt, jättefulla!

Festen vart mycket lyckad, med en del pinsamma minnen som jag måste gå o bära på framöver. Men det har ju hänt innan, o de har jag klarat av: så varför inte nu?

Igår var Sanna här, vi spelade Familje geni o gick på mus jakt. Musen var inom skotthåll, men den var snabbre en hos hela tiden! Mkt irriterande... Sen gillrade vi fällor, där vi la min mycket goda och nybakade kaka som bete. Med den Jävlen, klarade sig ändå! Riktig liten husmus; ungefär som filmlen Hus i mitt eget hus.. Det värsta är att Louise leder vår jakt med fyra möss, medan jag bara har en och en halv, Alltså jag måste få upp mina siffror! annars kommer jag anses som en tönt..

Ikväll ska vi städa hos KuttenPutten, Sanna är så söt att hon hjälper till! :D
ME LIKE Raaaaawr!


Jag känner mig faktiskt ganska mobbad idag, som alla andra dagar, då hälften av min gäster till vårt 20 års gille inte kommer att komma :S Lite sorgset, o Jonas, alla hans vänner kommer. Jag menar WHAT A FUCK??! När hände detta?? Hur har jag blivit mer hatad än Jonas??
Inte ens Jane kommer, för hon skulle var med sin mor... :(

Så utav mina vänner kommer de roliga iallfall: Björn, Lisa, Filip, Sanna, Bakke, Jonas, Marcus,Rasmus, Nicklasson, Swe, Sture, Emelie, Johan, Malin, Challe o Ida.
= 16
Sen är det släkten på ca: 18pers

Jonas lista e lång : Lunkan,Axel, sell, John, Isabell, matilda, lillviktor, frida, johanna, dennis j, dennis h, fredrik b, tuppen, knutsson, tomas P, cissi, robert, pär, david, david L, widegren o Urre = 22 st

Allt som allt bara 46 pers. Ha! från början vart vi 70 :/


jaja, nu ska jag la glo på tv??