Mer än mitt liv

Mer än mitt liv

Om mig

Mitt foto
Hej, Jessica heter jag och jag är av prima 90 årsmodell. Jag är av könet kvinna och trivs med det, men vissa i min kära vänskapskrets anser att jag är för manlig då jag knycklar ihop ölburkarna så jag får ett bra handtag! Jag har en hund som heter SnyggasEvert, men kallas för Evert eller Evve. He is my man!

torsdag 28 januari 2010

En tröttsam dag


Hej, hej!

Jag har igentligen aldrig bloggat innan, har haft en fin liten sida, men den glömde jag bort efter tvår dar, så får se hur länge denna skönheten håller. Om det är någon som kommer att läsa min blogg, kommer Ni troligtvis irritera Er över min stavning, då jag aldrig orkar rätta den ^^

Idag har jag haft en fulltecknad dag. Gick upp vid halv sex, o gjorde mig iordning för jobbet.
Jag ansåg, bara för den där dumma snöstormen igår gjorde skogshållet mkt osäkert, att jag borde ta stadshållet dit o planerade tillomed så mkt att jag åkte tio min tidigare än jag brukar. Nöjd över mitt beslut kör jag igenom simlångsdalen och fortsätter rakt fram, blev överlycklig då vägen var så fin att jag kunde åka fortare än 50 km/h! Men bara vid industriområdet, såg jag det värsta som kunde hända. Detta fenomen som man grämer sig för varje dag! Plogbilen! O den vart inte ensam, utan hade en fin svans av bilar bakom sig, när den plöjde sig fram i hela 50 km/h igen.. Suck!

Tur som kom jag precis i tid till jobbet, o där satt jag o räknademin hinkar i lugnan ro, o hade mys i mina egna tankar. På kafferasten hade min vuxna chef en ide, då det var så vackert väder ute; tyckte han att vi skulle ha SNÖBOOLS KRIg (om Ni känner mig, borde Ni veta att jag HATAR snöbollar)

Men jag slank undan utan någon såg! Lite av en överlevare, jag! ^^
Sen efter fyra, ca 2 min efter, så satt jag i min bil åväg hem. Halvägs hemma kommer jag fram till att jag måste ha Sannas o mina Johnny boooys, som tur e ju affären öppen o på vägen. När jag funderar vidare på Simlångsdalen, kommer jag fram till att det är något jag skulle öra där. Något jag har planerat en vis tid. Hmm..?? vad kan det va?! Ni vet: när man vet att man vet men bara inte kan komma på det! Fruktansvärt irriterande!

Jag kikar snabbt på klockan: 16 35, hmm kl 17 vad händer kl 17??? Fuuuck Barngympan. Totalt glömt bort.. men jag hann i tid dit med, o hade riktigt kul som vanligt med de små odjuren.

En flicka påstod att det luktade fis, då jag skrattande säger: men det måste ju vara Oliwer! Oliwer: NEEEJ! Jessica det e du som luktar fis, FISAPA! Då flickan lutar sig fram, luktar mig rätt i skrevet o säger: Nej, Oliwer! hon luktar iallfall inte fis! hahha, liksom WHAAAAT??

efteråt slank man bort från vuxen gympan med ett liten flin o allas suckar i ryggen, De påstår att JAG är lat! Men kan väll inte hjälpa att det e så tråk??

sen körde jag hem kokade ris o satte mig här... Intressant ?? :P

Sanna, min Älsk Kommer sen! :D